top of page

60 кв.м.
2 x 40 ft контејнери со висока коцка Цврста и странична лизгачка врата 4 метри

11000 + ДДВ = 13640  евра

2 x 40'HC Солидна

€13.640,00Τιμή
  • Corten Steel Cargo Worthy Water Tight Tight Valid CSC од 4000-5500 + Контејнер за ДДВ Водоотпорно складирање
bottom of page