top of page

Стандарден нов контејнер од 20 метри
Бела, слонова коска  Достапна боја
6.05  x 2,45 x 2,60 m

4500 + ДДВ = 5580  евра

6M - 20'ft Стандарден нов челичен контејнер

€3.596,00Τιμή
Опција за производ
    bottom of page