top of page

3 Алуминиумски прозорци со екран и ролетна
1 алуминиумска брава за врата во 3 точки
Полиуретанска плоча 30мм
20'Висока коцка Ново

7000 + ДДВ
ДДВ не е вклучен.

Канцеларија за челичен контејнер од 20'ft-6m висока коцка

€8.680,00Τιμή
    bottom of page