top of page

Контејнер изолиран со панел 4  сантиметри
1 алуминиумски прозор, 1 алуминиумска врата, светла и клима уред.

6000 + ДДВ = 7440  евра

20 стапки - 6 m Стандарден канцелариски контејнер A/C

€7.440,00Τιμή
    bottom of page