top of page

Вклучено е ДДВ 24%. Превозот не е вклучен.

Година на градба 2000-2007.

3500 + ДДВ
Надворешни димензии
12,2 x 2,45 x 2,6 m
Внатрешни димензии
12 x 2,35 x 2,4 m

Стандарден контејнер 12M - 40'ft

€2.300,00Τιμή
Боја
  • Corten Steel Cargo Worthy Water Tight Tight Valid CSC 2500-2800 + ДДВ 24% Контејнер водоотпорно складирање

bottom of page