top of page

Контејнер 20'ft 6m

Стандарден нов челичен контејнер со отворена странична двојна врата со решетки и полиуретанска изолација
Контејнер од 6m со странична врата што се отвора и изолација со полиуретанска пена

Стандарден нов отворен страничен контејнер од 6m 20ft со изолација

8.500,00 €Τιμή
    bottom of page