top of page

НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
6.05  x 2,45 x 2,6 m
ВНАТРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
5,9 x 2,35 x 2,45 m
Година на градба 1999-2007

2300  + ДДВ 24% = 2852 ЕВРА

Искористен контејнер 20 стапки

€2.400,00Τιμή
Големини
  • Контејнер од 6 метри водоотпорен во одлична состојба

bottom of page