top of page

Изнајмете контејнер за гребен 

100%

Изнајмување контејнери за фрижидер за краткотраен или долготраен закуп, погоден за складирање  зачувување или замрзнување на храната  во вашиот простор или во нашиот простор.
 
Изнајмување на контејнери за референци

 

Нашата компанија има можност да им понуди на своите клиенти фрижидери 20 'ft и 40' ft, сигурни, функционални на температури од -25 Co  до +25 Co.

 

Ги имаме следните еколошки контејнерски фрижидери со  (зачувување на енергија)  се продава - изнајмува по барања на купувачите со фреон R134A.

СЛЕДЕЊЕ  ФРИЖИДЕРИ СО КОНТЕЈНЕРИ

 • Прием на фрижидери од бродови.

 • Безбедно следење на температурата.

 • Испорака на фрижидери до бродови и локални агенции.
   

ТЕХНИЧКИ ПРОВЕРК НА ЛАДИЛНИК НА КОНТЕЈНЕР

 • ПРЕД ПАТУВАЊЕ - ИНСПЕКЦИЈА (ПТИ).

 • Електронско снимање на температурата (ПРЕЗЕМИ ПОДАТОЦИ).

 • Пред-ладење на фрижидерот (PRE - COOLING).

 • Посебна постапка за ракување со температурни сензори на чувствителни товари. (ЛЕКУВАЊЕ НА НАСЛАДЕН).

 

ПОПРАВКА НА ФРИЖИДЕР НА КОНТЕЈНЕРИ

 • Специјализиран персонал ги презема поправките на фрижидерите     ПРЕВОЗАЧКА - MITSUBISHI - THERMOKING - DAIKIN - STAR COOL со оригинални резервни делови.  

 

ФРИЖИДЕР ИЗВОЗ

 • Процесот на извоз на фрижидерите го преземаме на следниот начин:

 • Пред да ја вчитате стоката  : перење, технички преглед, регулација на температура, предладење.

 • За време на патниот транспорт  ние обезбедуваме постојана температура на стоката со користење на генератор  GEN / SET.

 • При враќање на патниот превоз  или во нашите пристаништа или во нашите складишта го напојуваме фрижидерот, го следиме и го доставуваме до товарниот брод.

  3 m, 6 m, 12 m 

РЕФЕР 20 'x 8' x 8'6" 

Внатрешни димензии:

Должина 5.425m - Ширина 2.275m - Висина 2.260m
Капацитет: палети од 10 евра (1,20мх 0,8м)
 

РЕФЕР 40 'x 8 x 9'6" Висока коцка

Внатрешни димензии:

Должина 11.557m - Ширина 2.294m - Висина 2.500m
Капацитет: 22 евро палети (1,20mx 0,8m)

Референтни контејнери, складирање и замрзнувач

Детали:

18 KVA

10 КС

50 периоди

3фазен

18-20 А

32 Α  осигурување

360/380

Р 134 А

Успех! Пораката е примена.

bottom of page