top of page

Γνώρισε την ομάδα μας

Αρχές

Υπεύθυνοι: Δεσμευόμαστε να ενεργούμε πάντα με δεοντολογία και υπευθυνότητα

 

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ είμαστε αποφασισμένοι να συναντάμε - και όπου αυτό είναι δυνατό, να υπερβαίνουμε - όλες τις νομικές και ηθικές απαιτήσεις. Είναι ευθύνη μας να κάνουμε τη δουλειά μας σύμφωνα με τα πιο υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα και πρακτικές: δεν επιτρέπεται η ανοχή σε μη-συμμορφωμένη συμπεριφορά.

Οι αρχές που σχετίζονται με τον 'Υπεύθυνο' λειτουργούν ως πυξίδα με την οποία καθοδηγούμε την πορεία μας προς τις επιχειρηματικές μας αποφάσεις. Πρέπει επίσης να ενθαρρύνουμε τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους και τους υπόλοιπους μετόχους μας να υιοθετούν ένα παρόμοιο πρότυπο ηθικής συμπεριφοράς.

 

Υπακούμε το νόμο

Σεβόμαστε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων

Προασπίζουμε την υγεία και την ασφάλεια

Κάνουμε τη δουλειά μας με ειλικρινή και διαφανή τρόπο

Είμαστε δίκαιοι στις σχέσεις μας με τους ανταγωνιστές και τους μετόχους μας

Τιμούμε τις δεσμεύσεις μας

Σεβόμαστε την ιδιοκτησία

Αγωνιζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος

Δεσμευόμαστε απέναντι στην καλή εταιρική υπηκοότητα

Είμαστε ολοκληρωτικά δεσμευμένοι και εξουσιοδοτημένοι να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα

 

'Αριστοι: Επιτυγχάνουμε υψηλή απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα

 

Εμείς στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ θέτουμε στους εαυτούς μας φιλόδοξους στόχους- οι οποίοι απορρέουν από το όραμά μας και επιβεβαιώνονται από τις συγκριτικές μετρήσεις επιδόσεων - και κάνουμε τα πάντα για να τους πετύχουμε. Στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, ψάχνοντας την πιο υψηλή ποιότητα και καταφέρνουμε να βρίσκουμε λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η αριστεία απαιτεί να ορίσουμε μια πορεία συνεχούς βελτίωσης και να προκαλούμε αδιάκοπα τις ήδη υπάρχουσες διαδικασίες. Επίσης, απαιτεί να αγκαλιάσουμε την αλλαγή έτσι ώστε να βρισκόμαστε στο σωστό μέρος όταν παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες. Aριστεία ακόμα σημαίνει να προσελκύουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα από την αγορά εργασίας και να τα εφοδιάζουμε με τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να γίνουν οι καλύτεροι. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι σε μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης.

 

 

Θέτουμε στους εαυτούς μας τους πιο απαιτητικούς στόχους και τους πετυχαίνουμε

Δουλεύουμε με πάθος

Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε περισσότερα κι από αυτά που μπορούμε

Είμαστε πειθαρχημένοι και ενεργούμε γρήγορα και αποφασιστικά

Αγωνιζόμαστε συνεχώς για βελτιώσεις και για εξαιρετική ποιότητα

Καταλαβαίνουμε πραγματικά τις ανάγκες και τις προκλήσεις των πελατών μας

Βελτιώνουμε συστηματικά τις προσωπικές μας δεξιότητες και ενδυναμώνουμε το μέγιστο των ικανοτήτων μας

 Αλληλεπιδρούμε με έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο

 Αγκαλιάζουμε την αλλαγή για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανταγωνιστικότητά μας

 

Καινοτόμοι: Είμαστε καινοτόμοι, προκειμένου να εξασφαλίσουμε βιώσιμη αξία

 

Η καινοτομία αποτελεί τον σημαντικό παράγοντα στην επιτυχία μας.

Ο σκοπός μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι , απελευθερώνουμε την ενέργεια και τη δημιουργικότητα των υπαλλήλων μας, αγκαλιάζοντας το καινούριο και το διαφορετικό. Επίσης είμαστε έξυπνοι και προβάλλουμε αυτή την ιδιότητα με όλες τις ποικίλες έννοιές της - αυθεντικοί, δημιουργικοί και πολυμήχανοι.

Δημιουργούμε καινοτομίες που δίνουν στους πελάτες μας ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ενεργούμε σαν επιχειρηματίες

Είμαστε δημιουργικοί και ανοιχτοί σε νέες ιδέες

Είμαστε έξυπνοι και οραματιστές

Είμαστε πρωτοπόροι

Αποτελούμε μια συνεχή πρόκληση για το καθεστώς

Όραμα

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη ποιότητα containers και στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς! Μέσα από την δουλεία μας θέλουμε να καλύπτουμε στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών μας και να λαμβάνουμε την ικανοποίηση τους!
 

Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον

 

Το όραμά μας θέτει σε εφαρμογή την πεποίθησή μας ότι η μέγιστη απόδοση και τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα μπορούν να επιταχύνουν την κερδοφόρο ανάπτυξή μας ενώ θα λαμβάνουν υπόψη τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών συνεργατών, προμηθευτών και υπαλλήλων μας.

 

Μακροπρόθεσμα, η μεγαλύτερη επιτυχία έρχεται σε εκείνες τις εταιρείες που πετυχαίνουν  την εκπλήρωση των απαιτήσεων των επιχειρηματικών συνεργατών, προμηθευτών και υπαλλήλων, με τη συνέπειά τους απέναντι στο όραμα και τις αξίες της εταιρείας. Με αυτόν το τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η μέγιστη απόδοση και η υψηλή ηθική συμπεριφορά από κοινού μπορούν να δημιουργήσουν μακράς διάρκειας επιτυχία.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου όλη η ομάδα συνεργάζεται γεμάτη έμπνευση! Κάνουμε τα πάντα για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας με καινοτόμες λύσεις μεταφοράς , διαμορφώσεις και ειδικές κατασκευές , οικονομικές λύσεις αποθήκευσης και καινούρια special containers σε συνδυασμό με άψογο service. 

Αξίες

Μέσα στα 40 χρόνια λειτουργίας, προέκυψε από τους ανθρώπους και την ομάδα μας μια σειρά από αξίες που μας εκφράζουν. Σιγά σιγά έγιναν οι πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας και πλέον αποτελούν την ταυτότητα μας. Η καθημερινή ζωή στην εταιρεία, οι δράσεις μας μέσα και έξω από αυτή αλλά και η προσωπική πορεία του καθένα μας διακατέχεται από τις αξίες αυτές. Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και βοηθάμε σε ανθρωπιστικές δράσεις. 

 

Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Η Ελληνική Μεταφορική Κοντεινερς ΑΕΕ και οι συνεργάτες της υποστηρίζουν και σέβονται την προστασία και την τήρηση των διεθνώς αναγνωρισμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ και οι συνεργάτες της είναι αφοσιωμένοι στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων που της παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Γι’ αυτό αναλαμβάνουν την υποχρέωση να χειρίζονται υπεύθυνα και σύννομα τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων τους.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ και οι συνεργάτες της δεν συλλέγουν, αποκτούν πρόσβαση, διατηρούν ή αποκαλύπτουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, εκτός αν απαιτούνται για σχετικούς και νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς.

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον νόμο.

Τέλος, γνωστοποιούμε στους εργαζομένους μας τις αυστηρές πολιτικές μας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ και οι συνεργάτες μας οφείλουν να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες νόμους και τους κανονισμούς για την εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων.

Οι Συνεργάτες μας πρέπει να ασκούν τις δραστηριότητές τους με επαγγελματικό και ανεξάρτητο τρόπο ανά πάσα στιγμή και σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται στους ισχύοντες διεθνείς και εθνικούς νόμους και κανονισμούς, ενώ θα πρέπει να αναγνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις μας ενδέχεται μερικές φορές να υπερβούν τους παραπάνω κανονισμούς. Οι Συνεργάτες θα πρέπει το λιγότερο να ενεργούν με ακεραιότητα, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους.

Θεμιτός και δίκαιος ανταγωνισμός

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ και οι συνεργάτες μας σέβονται και διασφαλίζουν τον θεμιτό ανταγωνισμό. Οι Συνεργάτες και όλα τα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό της πρέπει να συμμορφώνονται με την εθνική και υπερεθνική αντιμονοπωλιακή νομοθεσία και τους νόμους περί ανταγωνισμού. Δεν εισέρχονται άμεσα ή έμμεσα σε παράνομες συμφωνίες με τους ανταγωνιστές, ούτε ανταλλάσσουν ευαίσθητες πληροφορίες, π.χ. όσον αφορά αγορές, πελάτες, στρατηγικές, τιμές κλπ. Όλοι οι Συνεργάτες και όλα τα πρόσωπα που ενεργούν εξ’ ονόματός τους συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και πάντα με την αυστηρή τήρηση των εφαρμοστέων νόμων και κανονισμών.

Ακρίβεια βιβλίων και αρχείων και συμμόρφωση με φορολογία

Η τήρηση ακριβών βιβλίων και αρχείων, καθώς και η αληθινή δήλωσή τους για όλους τους απαιτούμενους φόρους και δασμούς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μιας νόμιμης και διαφανούς επιχειρηματικής δραστηριότητας με βιώσιμο τρόπο. Για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ , αυτή η αρχή αποτελεί αδιαμφισβήτητη δέσμευση, ενώ αναμένει από τους δικούς της Συνεργάτες να ενεργούν με τον υψηλότερο βαθμό επιμέλειας ως προς την ακρίβεια βιβλίων και αρχείων και τη συμμόρφωση με τους νόμους και την απαιτούμενη φορολογία.

 

Η ευθύνη μας για το περιβάλλον

Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει το προφίλ αειφορίας των υπηρεσιών και των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την ανάπτυξη της αποδοτικότητας των πόρων και των περιβαλλοντικών επιδόσεων των προϊόντων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ  κατά τη διάρκεια των κύκλων ζωής τους. Αυτό με τη σειρά του απαιτεί πληροφορίες, δέσμευση και διαφάνεια από την πλευρά των προμηθευτών. Οι Συνεργάτες πρέπει, το λιγότερο, να συμμορφώνονται με τη σχετική περιβαλλοντική νομοθεσία και τα βιομηχανικά πρότυπα και να είναι σε θέση να αποδείξουν τη συμμόρφωση αυτή κατόπιν αιτήματος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ είναι διαρκώς εστιασμένη στην τρέχουσα περιβαλλοντική κατάσταση και τις μελλοντικές βελτιώσεις που απαιτούνται για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της. Οι Συνεργάτες της εταιρείας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να επιδείξουν τη δέσμευσή τους και την ικανότητά τους να υποστηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει ένα τεκμηριωμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, κατά προτίμηση σε επίπεδα ειδικά για την τρέχουσα πιστοποίηση ISO 14001, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον:

  • Πολιτικής για το περιβάλλον και / ή την αειφορία.

  • Τεκμηριωμένης έρευνας σχετικά με τις τρέχουσες περιβαλλοντικές επιπτώσεις του προμηθευτή, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων και των προτεραιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για το σχεδιασμό δράσεων για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, εφαρμόζοντας όλες τις νομικές απαιτήσεις.

  • Καθορισμένων και τεκμηριωμένων ευθυνών και διαθέσιμων πόρων.

  • Καθορισμό στόχων και δράσεων για συνεχή Βελτίωση.

 

Η ευθύνη μας για την ασφάλεια των προϊόντων

Δοκιμές

Το προσωπικό που εκτελεί δοκιμές στις πρώτες ύλες / τις συνιστώσες και / ή τα εμπορεύματα πρέπει να έχει επαρκή γνώση χρησιμοποιώντας μεθόδους δοκιμής. Οι χρησιμοποιούμενες μέθοδοι δοκιμής πρέπει να είναι σαφώς καθορισμένες, επικυρωμένες, τεκμηριωμένες και κατά προτίμηση σε συμμόρφωση με αναγνωρισμένο πρότυπο για τον συγκεκριμένο κλάδο. Όλα τα όργανα μετρήσεων πρέπει να είναι βαθμονόμησης και ελέγχου σύμφωνα με τη χρήση συστήματος μετρολογίας.

 

Συμμόρφωση με τις Αρχές

Υποχρέωση αναφοράς

Ο Συνεργάτης πρέπει να αναφέρει στους εκπροσώπους της  τυχόν υποψίες για ουσιώδη παραβίαση των υποχρεώσεων οποιουδήποτε σε σχέση με τον παρόντα Κώδικα Δεοντολογίας συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε παραβίασης από τους Συνεργάτες της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ .

 

Ηθικά ακέραιη συμπεριφορά και πως υποστηρίζεται

Επικοινωνία για ανάρμοστη συμπεριφορά

Εάν παρατηρήσετε συγκεκριμένες ενδείξεις ανάρμοστης συμπεριφοράς εργαζομένων σας στο πλαίσιο της συνεργασίας σας με τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ , ενημερώστε μας σε περίπτωση σοβαρών παραβάσεων.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ οφείλει να γνωστοποιεί στους συνεργάτες τον παρόντα κώδικα. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πρέπει να γνωστοποιούν τον παρόντα Κώδικα Δεοντολογίας σε τρίτους εμπλεκόμενους συνεργάτες για την εκπλήρωση των συμβατικών τους υποχρεώσεων έναντι της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΑΕΕ , να λαμβάνουν τις αρχές του Κώδικα Δεοντολογίας υπ’ όψιν κατά την επιλογή των εν λόγω τρίτων και να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των εν λόγω τρίτων με τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Ομάδα

Θεοδωρίδης Γιάννης          
6946 466 571

Θεοδωρίδης Νίκος
6946 33 17 30

Θεοδωρίδης Γιώργος
6974 840 000

Τσακιρίδης Γιώργος
6975 121 674


Γραφείο Κίνησης
Αναστασίου Βασίλης
Πετράκης Νίκος
Λιθόπουλος Γιάννης
210 4008281
6973440962
operations@hct.gr

Υπεύθυνοι Depots 
Σαμιώτης Βασίλης
Ηλίας Καρμίρης
depot@hct.gr


ΣΕΠ Γραφείο - Λιμάνι
Διεκπεραιώσεις - Τελωνειακές Διαδικασίες
Σωκράτης Λιάκος
Δημήτρης Ρήγος

6973440961

Τελωνειακές διαδικασίες
Ζωή Μαλαμά 


Λογιστήριο
Κολιοπάνος Βασίλης
Μαρία Μπούζα
Μαρία Πετρόγιαννου
2105582862


Η ομάδα μας αποτελείται από 70 άτομα πρόθυμα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να δώσουμε λύσεις παραγωγικές και ανταγωνιστικές.

bottom of page