top of page
Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Container

Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Container

Μεταχειρισμένων και καινούριων Container στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Οδικές Μεταφορές

Οδικές Μεταφορές

Φορτηγά Γενικών και Ειδικών Μεταφορών 30 Ιδιόκτητα και 60 συνεργαζόμενα Δ.Χ. οχημάτων και 160 Trailers

Αποθήκη Ασπροπύργου

Αποθήκη Ασπροπύργου

Μεγάλη Ποικιλία Μεταχειρισμένων και καινούριων Container 6 - 12 - 13,6 μέτρων ετοιμοπαράδοτα

Αποθήκη Πέραμα

Αποθήκη Πέραμα

Λεωφόρος Σχιστού 107 Μεταφορές Πωλήσεις Ενοικιάσεις Container

6 Αποθήκες Container

6 Αποθήκες Container

Ασπρόπυργος , Πέραμα , Οινόφυτα , Σχηματάρι , Βόλος , Θεσσαλονίκη , Ηράκλειο Κρήτης

Self-Storage Containers

Self-Storage Containers

Αποθήκευση Οικοσκευών σε Container Στεγανά Container , 24ωρη Φύλαξη

Γερανοφόρα Οχήματα

Γερανοφόρα Οχήματα

Γερανοφόρα Οχήματα Ανυψωτικής Ικανότητας 2 - 60 τόνων - Άμεση Παράδοση

Office Containers

Office Containers

Σπίτια Γραφεία από containers στις διαστάσεις και με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε!

Reefer Containers

Reefer Containers

Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Ψυγείων Containers

Foodstuff Tipping Trailer

Foodstuff Tipping Trailer

Μεταφορές Ζάχαρης Καφέ Με ειδικό trailer τροφίμων

Отворено сабота и недела со закажување
  6946466571, 6946331730, 6980568381

Подготвени за испорака  Се продаваат половни и нови контејнери

Дознајте ги видовите и големините подолу:

Прилагодено  Контејнери

Канцелариски контејнери

Судија  Контејнери

40'Standard Used
20'GP Used
40'Flat
20'Open Top
Office Container
40'High Cube Steel Container

Контејнери

Специјални контејнери

Όλα τα προϊόντα

од 1978 година

ХЕЛЕНИК КОНТЕЈНЕРСКИ ТРАНСПОРТ СА

Вашиот партнер за логистика на контејнери

Скролувајте надолу

Депоа - Терминали  Карти

Аспропиргос

Инофита

Солунски Калохори

Авенија Perama Schistou

ХЕРАКЛИОН, Крит

Мермер

Пријавете се сега за нашите новости и понуди

Честитки! Вие сте претплатени

Самоскладирање 

Чувајте ги вашите лични предмети или професионална опрема безбедно и по ниска цена на безбедно место.

Архива на компанијата, стоки за домаќинство, опрема за продавници, сезонски предмети, мебел итн.

CCTV

Κλειστό Κύκλωμα

Παρακολούθησης

Ανοιχτά Καθημερινά 08:00 - 18:00

Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις

Ασπρόπυργος

6 Διαφορετικοί Τύποι Container

Ασφαλιστική

Κάλυψη 

Εξουσιοδοτημένη Πρόσβαση μόνο

24h Security

Virtual Guard

Στεγανό

Water Wind Tight

High Security

Virtual Guard

Steel Lockers

Λουκέτα Ασφαλείας

Висока безбедност

Бариер челик

Врата до врата

5 Високо редење

6 различни типови контејнери

Осигурување

Покријте 

CCTV

Затворено коло

Мониторинг

Само овластен пристап

Објекти во приватна сопственост

Аспропиргос

Водоотпорен

Вода Ветер Тесни

24 часа безбедност

Виртуелна гарда

Челични шкафчиња

Безбедносни катанци

Зошто да изберете Hellenic Containers

40 години искуство
Првиот
  во квалитетот и цените

 

 

 

Достапно во Аспропиргос, Пиреја, Инофита, Волос, Солун, Ираклион Крит

 

 

Инстант испорака

со камион дигалка во вашата област низ цела Грција


 

Иновативни безбедносни решенија

Безбедносна лента 
Кутија за заклучување

 

Голема разновидност на користени и 

нови контејнери во одлична состојба!

 

 

Најниски пазарни цени

 

 

Сертификат чамци, Карго достоен, Воден ветер тесен,  Валиден CSC

 

 

Конверзии со сертификација

Врати, прозорци, полици

Специјални конверзии

Сертификати Hellenic Containers

ISO
AEO
Sedex
ISO