top of page

Депото на Аспропиргос

Продавница - Изложба - Производство - Магацин - Резервни делови

52.000 кв.м.

Модерни објекти во Аспропиргос, 500 метри од националниот пат Атински Коринт, 600 метри од Атики Одос, 900 метри од ОСЕ, надгледувани 24/7 од безбедносни камери, аларм против кражба, патроли, телевизија со затворено коло и висок стандард противпожарен систем. Сакаме на нашите клиенти да им го понудиме најдоброто, за да се погрижиме нивните производи да ги чуваат во безбедни простории Затворен магацин 2000 м2 достапен за складирање и управување со стоката.

Адреса

 

Аспропиргос

Авенија Мегаридос  108

Положба на фонтана  (Во близина на гробиштата Аспропиргос)

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 210 5575840 - 210 5582862

Факс: 210 5576563

Моб: 6946 466 571

6946 33 17 30

 

Успех! Пораката е примена.

bottom of page