top of page

 Ценовник

Подолу ќе го најдете Ценовникот за користени и нови контејнери, поради ограничен број 

ДДВ и превозот не се вклучени.

Цените и достапноста се менуваат секојдневно. Овие цени важат за наплата од Аспропиргос.

Контејнер 20'ft
6 m Стандарден 

Контејнер 15м2. 33κυβ.μ.

Година 2019-2020-2021 ..............   4200 €

2018 година .....................   4200 €

2008 година .....................   2300 €
2007 година ...................
   2300 €
2006 година ......................
   2300 €
Жолта 2000-2002 година .............
   2300 €

 

ДДВ и превоз не се вклучени.

Контејнер 40'ft      12 m Стандарден 

Контејнер од 30м2. 66κυβ.μ.

Зелена 2008 година .....................   3300 €
Зелена 2007 година ......................
   3300 €
Зелена 2006 година ...................
   3300 €
Зелена 2005 година .....................
   3300 €

Сина година 2004 ......................   3300 €

Сина година 2003 ..........................   3300 €
Зелена 2000 година ........................ 3300 €
 
Жолта 1998-99 година .....................
   3300 €

 

ДДВ и превоз не се вклучени.

Контејнер 40'ft      Коцка висока 12 m 

Контејнер од 30м2. 76κυβ.μ.

2020-2021 година .................   6000 €

2012 година .....................   5000 €

2010 година .....................   4500 €

Зелена 2008 година .....................   3600 €
Зелена 2007 година ......................
   3600 €
Зелена 2006 година ...................
   3600 €
Сина година 2004 ......................
   3500 €

Сина година 2003 ..........................   3500 €
Жолта Година 1998-2000 ............... 3500 €

ДДВ и превоз не се вклучени.

Успех! Пораката е примена.

bottom of page