top of page

Депо Шиматари

Магацин - Врска со воз

Современите капацитети во индустриската зона Шхиматари, на 100 метри од ОСЕ, се надгледуваат 24/7 со безбедносни камери, тревога против кражба, патроли, затворено коло на телевизија и систем за противпожарен аларм со висок стандард. Сакаме да им понудиме на нашите клиенти најдоброто за да се осигураме дека нивните производи се чуваат во безбедни простории.

Адреса

 

Шхиматари

P.E.O Schimatari

 

22620  30862  - 6946 33 17 30 - 6946 466 571

 

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 210 5575840

Факс: 210 5576563

Моб: 6946466571

6946 33 17 30

Успех! Пораката е примена.

bottom of page