top of page

Контактирајте не!

Ние би сакале да слушнеме од вас

E-MAIL
sales@hct.gr

ТЕЛЕФОН

Тел: 210 5575840

Факс: 210 5576563

Моб: 6946 466571

6946 33 17 30

Вашите податоци беа успешно испратени!

FAQ

1

Како да направам нарачка ?

2

Транспорт

3

Средства за плаќање

4

Врати се 

& Гаранција

За почеток треба да го најдете производот за кој сте заинтересирани. Започнете од страницата, прелистајте ги категориите и веднаш штом го најдете производот што го сакате, внесете ја неговата страница со кликнување на нејзиниот наслов. На страницата на производот ќе ја најдете фотографијата, описот како и зелената кутија која содржи цена, избор на големина или боја (доколку има), количина и  копче. Избирате тип или големина или боја, изберете количина и притиснете ја  Купи. Производот е додаден во вашата кошничка.

 

Контејнерите што ќе ги изберете се со различни димензии и бараат камион со кран за да ги достави. Испратете ни ја точната дестинација за да ви ги кажеме трошоците за овој трансфер.

Трансферот до островите може да се направи со локални агенции.

 

 

 

Плаќањето за стоката се врши во следните банки.

Пиреја, Национал, Еуробанк, Алфа банка.

 

 

 

 

 

Кога изнајмувате контејнер гарантирате додека контејнерот не се врати.

Гаранцијата се враќа со враќање на контејнерот доколку е во иста состојба како испорачаниот.

Сите контејнери се затворени во одлична работна состојба.

bottom of page