top of page

Контејнерски конструкции

Продавница за контејнери
Спортски објекти
Канцеларии за контејнери  
Промоција - Маркетинг

100%

Проект: Весло Тениски Клуд

Локации: авенија Месогејон

 

 

Проект: 20'ft Висока коцка  Контејнер со отворена страна, стаклен покрив

Локации: Rockwave, Ejekt Festival, River Party

PMI  

 

 

PMI

Проект: 20'ft Висока коцка  Контејнер со отворена страна, стаклен покрив

Локации: Rockwave, Ejekt Festival, River Party

PMI  

 

 

Athens bar show

Проект: 2 x 20'ft Стандардна отворена страна, специјална  Контејнер

Локација: Технополис

Атина бар шоу 2016 година

 

 

GR80s

Проект: Контејнери, 20'ft, 40'ft, 26'ft  8 mx 2,5 x 2,9 m

Технополис на општина Атина - GR80s

Info

Проект: 20'ft Стандардна канцеларија за информативно биро, изолација, странични прозорци

Локација: Атина

 

 

Aspida

Проект: 1  x 20'ft Стандардна отворена страна, изложба Aspida Posidonia

Метрополитен Експо 2013 година

 

 

Проект: Фестивал на зелен дизајн 

Локација: Плоштад Синтагма

Изложба, Библиотека, Активности  во рамките  22  контејнер 

Green design
2x40

Проект: 2 x 40'ft Стандардна отворена страна, половина простор за складирање, половина канцеларија  Контејнер

Производство на маслиново масло од Каламата

 

 

Проект: 2  x 40'ft Висока коцка  Отворена страна, Магацинска куќа на фарма, 60 кв.м.

Локација: Ајтолоакарнанија

 

 

Проект: 2  x 40'ft Еномена, гардероба  , 60 кв.м.

Локација: Метрополитен Експо

 

 

Metropolitan
Mad

Проект: 7  x Контејнери со висока коцка од 20 метри 

Локација:  Mad Video Music Awards 2016 година

 

 

Проект: Контејнер со висока коцка од 40 метри 

Локација:  Соларни

 

 

bottom of page