top of page

Камиони со кран

100%

Модерен возен парк Еуро 5 - 6, Машини за вакуумско редење и кревање контејнери, кранови со капацитет од 5-75 тони
Превоз со дигалски возила

Нашата компанија презема контејнерски и товарен транспорт со возила во приватна сопственост и соработници низ цела Грција.

 

 • Евалуација, планирање на трансфери и обезбедување информации.

 • Соработка со доверлива и организирана мрежа на дописници во странство, која ни помага да постигнеме моментален прием и утовар на стоката со цел конечна испорака од врата до врата до купувачот.

 • Избрани водичи, кои се опремени со уреди за сателитско следење, така што ние сме во директен контакт со нив и ја следиме секоја пратка посебно, во секое време, од прием до испорака.

 • Употреба на лизгачки и седечки возила со капацитет од 80-110 кубни метри.

 • Покривање на камиони при безбеден превоз, чии трошоци ги сноси нашата компанија.

 • Кипер возила.

 • Возила за запалива стока и отпад.

 • Комплетни услуги за испорака за бизниси и поединци

 • Целосно оптоварување на контејнерот

 • Испорака од врата до врата

 • Царинење (достапност 24/7)

 • Машини за складирање, подигање, палетизирање

 • Услуга за дистрибуција

 • Телескопски кранови 15- 75 тони

 • Кран камиони 2-15 тони

 • Папагали за превоз со автомобил, Контејнер

 • Камион за помош на пат

 • Кипер возила

 • Кларк вилушкари 2-5 тони

 • Кларк вилушкари 10-45 тони за мермери

 • Возила за транспорт на машини за чамци и надземни товари

 • Возила за транспорт на неопасен отпад

 

 

 

 

 

Успех! Пораката е примена.

bottom of page