top of page

Депо Инофита

Продавница - Изложба - Магацин

Современите капацитети во индустриската зона Инофита, на 500 метри од ОСЕ и Царината Инофита, се надгледуваат 24/7 со безбедносни камери, аларм против кражба, патроли, затворено коло на телевизија и систем за аларм за пожар со висок стандард. Ние сакаме да им понудиме на нашите клиенти најдоброто за да се осигураме дека нивните производи се чуваат во безбедни простории.

Адреса

 

Инофита

Обиколница

Локација бунар Ачамно - Во близина на грчки кабли

22620 30862  - 6946 33 17 30 - 6946 466 571

 

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 22620 30862

Факс: 22620 30863

Моб: 6946 466 571

6946 33 17 30

Успех! Пораката е примена.

bottom of page