top of page

Шисти депо - Перама

Сообраќајна канцеларија - Изложба - Магацин

25000 кв.м.
Модерни објекти во Пиреја во индустрискиот парк Шистос, 500 метри од товарната станица Пиреја, 500 метри од капијата на PPA SA и SEP SA, 800 метри од Атики Одос, надгледувани 24/7 од безбедносни камери, аларм против кражба, патроли , ТВ со затворено коло и систем за противпожарен аларм со високи стандарди. Сакаме да им понудиме на нашите клиенти најдоброто за да се осигураме дека нивните производи се чуваат во безбедни простории.

Адреса

 

Перама

107 Schistou Avenue

Спроти Schistou VIP

 

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 210 4008281

Факс: 210 5573860

Моб: 6946 466 571

6946 33 17 30

 

Успех! Пораката е примена.

bottom of page