top of page

Продажба на контејнери 

Магацин Канцеларија Дома

Имаме контејнер Нов и користен во одлична состојба, контејнерите ги менуваме според вашите потреби.

Ние ги избираме за вас најдобро користените

Безбеден водоотпорен и евтин

Сите контејнери се тестирани во одлична работна состојба.

Следниве трошоци не вклучуваат ДДВ и трошоци за испорака.

Успех! Пораката е примена.

bottom of page