top of page

8'ft - Стандарден челичен контејнер за суво комбе од 2,5 m

Контејнерот од 2,5 метри е најмалиот контејнер во нашето производство. Првично се користеше како простор за складирање. 

Неговата стандардна опрема е со дрвена морска иверица.

Предности:

 • Погоден за складирање, Водоотпорен 

 • Дрвен под

 • Долга само 2,5 метри

 • Лесно за мали простори и градилишта.

 • Тежина:  800 кг

 • Тежина за вчитување  :  3290 кг

 • Бруто тежина  :  4090 кг

Внатрешни димензии 

 • Должина: 2275 mm

 • Ширина: 2106 mm

 • Висина: 2050 mm

Надворешни димензии

 • Должина: 2438 mm

 • Ширина: 2200 mm

 • Висина:   2260 мм

 

10'ft - 3  m Стандарден челичен контејнер за сув комбе

3  метри сад е мал сад во нашето производство. Првично се користеше како простор за складирање. 

Неговата стандардна опрема е со дрвена морска иверица.

Предности:

 • Погоден за складирање, Водоотпорен 

 • Дрвен под

 • Долга само 3 метри

 • Лесно за мали простори и градилишта.

 • Тежина: 1300 кг

 • Тежина за вчитување  : 8860  килограм

 • Бруто тежина  : 10160  килограм

Внатрешни димензии 

 • Должина: 2721  мм

 • Ширина: 2334  мм

 • Висина: 2276  мм

Надворешни димензии

 • Должина: 2991  мм

 • Ширина: 2438  мм

 • Висина:   2591  мм

 

bottom of page