top of page

Складирање во контејнер

САМО-СКЛАДИРАЊЕ

100%

Водоотпорен магацин погоден за складирање  стоки, стоки, храна, материјали, суровини и предмети за домаќинството во контејнер во вашиот простор или во нашиот простор.
 
Self Storage
Αποθήκη Κοντεινερ
Ενοικίαση Αποθήκης
Αποθηκευτικοί χώροι
Складирање во контејнер

Трошоци за складирање на контејнери

Самостојно складирање

 

Видови контејнери

8'ft - 13 кубни метри - 6 кв.м. -  2,44 x 2,35 x 2,30 m од 50 - 70 + ДДВ

10'ft - 17 кубни метри - 7,5 кв.м. -  3 x 2,44x2,60m од 90 + ДДВ месечно

20'ft - 33 кубни метри - 6,05х2,44х2,60м   120 + ДДВ месечно

40'ft - 66 кубни метри - 12,2х2,44х2,60м   150 + ДДВ месечно
 

40'ft HC - 76 cc. - 12,2х2,44х2,90м  150 + ДДВ месечно

45'ft HC - 86 кубни метри - 13,6х2,44х2,90м  170 + ДДВ месечно

Цените варираат во зависност од начинот на плаќање (3-месечна, 6-месечна, годишна исплата).

Нашата компанија презема складирање во контејнер за испорака во нашиот простор или во вашиот простор.

 

 • Царински магацин

 • Превоз на вашата стока во контејнер.

 • Конкурентни трошоци за складирање  

 • Собирање и дистрибуција на стоки

 • Палетизирање

 • Пакување

 • Прием - Испорака

 • Регистрирајте се

 • Комплетни услуги за испорака за бизниси и поединци

 • Целосно оптоварување на контејнерот

 • Испорака од врата до врата

 • Машини за складирање, подигање, палетизирање

 • Услуга за дистрибуција

 • Телескопски кранови 15- 75 тони

 • Кран камиони 2-15 тони

 • Папагали за превоз со автомобил, Контејнер

 • Кларк вилушкари 2-5 тони

 • Кларк вилушкари 10-45 тони за мермери

 • Возила за транспорт на машини за чамци и надземни товари

 • Возила за транспорт на неопасен отпад

 

 

 

 

 

Διαστάσεις Container

Успех! Пораката е примена.

Царински магацин

Имаме водоотпорни контејнери за складирање на стоки, покуќнина, цврсти и течни производи како и замрзнати.

На  Нашите магацини се наоѓаат на стратешки локации, 500 метри од пристаништето Пиреја, 900 метри од ОСЕ во Аспропиргос, во Индустриската област Инофита во Волос и Солун за да ги опслужат сите ваши потреби.

Нашите модерни капацитети се надгледуваат 24/7 со безбедносни камери, аларм против кражба, патроли, видео надзор и систем за пожар со висок стандард.  Ние сакаме да им понудиме на нашите клиенти најдоброто за да се осигураме дека нивните производи се чуваат во безбедни простории.  

Hellenic Metaforiki Containers SA може да смести секаков вид товар, било за краток или долг период на складирање, во зависност од потребите на купувачот. Ако стоката бара долгорочно складирање, ќе создадеме список со сите податоци, за да има точна евиденција за тоа што е складирано. Обезбедуваме специјално направени кутии за складирање (во зависност од потребниот волумен) кои се запечатени во присуство на купувачот и не се отвораат додека не дојде време за испорака.

Αποθήκη Στεγανή Μεταλλική
Ενοικίαση Container
Αποθήκευση σε container
Self Storage Container
bottom of page