top of page

Контејнер за изнајмување 

100%

Изнајмете контејнер за краткотраен или долготраен закуп, погоден за складирање  стоки, стоки, храна, материјали, суровини и предмети за домаќинството во контејнер во вашиот простор или во нашиот простор.
 

Нашата компанија располага со голем број нови и користени контејнери од сите димензии за изнајмување на кратко или долго време.

10'ft - 16 кубни метри - 3 x 2,44x2,60 m од 100 до 130 + ДДВ месечно

20'ft - 33 кубни метри - 6,05х2,44х2,60м од 120 до 150 + ДДВ месечно

40'ft - 66 кубни метри - 12,2х2,44х2,60м од 150 до 180 + ДДВ месечно

 • Контејнер за сув товар

 • Контејнер фрижидер  

 • Контејнерски резервоар

 • Двојна врата

 • Висока коцка  

 • Контејнер канцеларија 15 кв.м. - 30 кв.м.

 • Канцеларија - Тоалети

 • Канцелариски контејнер     15 евра на ден

 • Кларк  

 • Кларк со оператор

 • Отворете го врвот

 

Димензии

 • 3,05 x 2,5 x 2,6 m

 • 6,1 x 2,5 x 2,6 m

 • 12,2 x 2,5 x 2,6 m

 • 12,2 x 2,5 x 2,9 m

 • 13,6 x 2,5 x 2,9 m

 

Трошоци за изнајмување

Од 5 до 20 евра на ден + ДДВ

За повеќе информации ве молиме контактирајте не

sales@hct.gr

6946466571

Изнајмување контејнери

Успех! Пораката е примена.

Χαρακτηριστικά Container
bottom of page