top of page

Стандарден челичен контејнер за суво комбе од 20 метри

Внатрешни димензии 

ДОЛЖИНА  5.9        ШИРИНА  2.35   ВИСИНА 2,30

 

Надворешни димензии

ДОЛЖИНА 6,05        ШИРИНА 2,44   ВИСИНА  2.59

 

 

bottom of page