top of page

Дизајн - Конфигурации на контејнери 

100%

Киоск во контејнерска изложба
Бар - Кафе по контејнери
Проблеми со билети за контејнери
Поп-ап контејнер
 

Проект: 20'ft Висока коцка  Контејнер со отворена страна, стаклен покрив

Локации: Rockwave, Ejekt Festival, River Party

PMI  

 

 

Проект: 2 x 20'ft Стандардна отворена страна, специјална  Контејнер

Локација: Технополис

Атина бар шоу 2016 година

 

 

Проект: 8 mx 2,5 x 2,9 m

Технополис на општина Атина

Проект: 2 x 40'ft Стандардна отворена страна, половина простор за складирање, половина канцеларија  Контејнер

Производство на маслиново масло од Каламата

 

 

Проект: 1  x 20'ft Стандардна отворена страна, изложба Aspida Posidonia

Метрополитен Експо 2013 година

 

 

Проект: 2  x 40'ft Висока коцка  Отворена страна, Магацинска куќа на фарма, 60 кв.м.

Локација: Ајтолоакарнанија

 

 

Проект: 20'ft Стандардна канцеларија за информативно биро, изолација, странични прозорци

Локација: Атина

 

 

Проект: Фестивал на зелен дизајн 

Локација: Плоштад Синтагма

Изложба, Библиотека, Активности  во рамките  22  контејнер 

bottom of page