top of page

Најди не

Посетете ги нашите продавници

Адреси - филијали

 

Аспропиргос

Авенија Мегаридос  108

Положба на фонтана  (Во близина на гробиштата Аспропиргос)

210 5575840 - 6946 33 17 30 - 6946 466 571

 

Керацини

107 Schistou Avenue

210 4008281 -  6946 466 571

 

Инофита

P.E.O Атина-Ламија

22620 30862 - 6946 466 571

 

Миконос

Санторини

Цефалонија

Митилена

Мермер

Солун

Кардица

 

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 210 5575840

Факс: 210 5576563

Моб: 6946466571

6946 33 17 30

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПЕРАМА, АВЕНИЈА ШИСТОУ 107  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОИНОФИТА, ПАК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МЕРМЕР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ФЕНИКС ИРАКЛИОН КРИТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КАЛОЧОРИ СОЛУН, НАВАРИНУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контактирајте не

Успех! Пораката е примена.

bottom of page