top of page
HCT SA

Бидејќи

1978 година

OUR STORY

од сон до реалност...

HCT 1978

HELLENIC TRANSPORT CONTAINERS SA е водечка компанија за национален транспорт, услуги за логистика на контејнери и маркетинг на контејнери од сите видови.

Нашето долгогодишно искуство во транспортни и логистички услуги што им ги даваме на нашите партнери, нè прави еден од најсигурните партнери и на грчкиот и на европскиот пазар.

Нашата компанија е активна во областа на контејнерска логистика од 1978 година. Основана е од нив
  Теодоридис Константинос и  Капетан Теодоридис Полихронис и со голем успех продолжува следната генерација на Теодоридис Николаос и Теодоридис Јоанис.

Оттогаш до денес е на врвот во транспортно - складишниот простор и воопшто давање услуги за ракување со контејнери благодарение на континуираниот развој и унапредување на услугите што им ги нудиме на нашите партнери.

Денес нашата компанија има 6
  контејнерски терминали - депоа со царински простории во стратешки точки кои и овозможуваат да им понуди најдобра можна услуга на своите клиенти по најниска цена.

За триесет години активност успеавме да создадеме модерна флота од 150 возила за секоја употреба која во комбинација со нашето искуство се движи и дава најдобар можен резултат.

Во сите наши магацини како и во нашите застапници низ Грција ќе најдете контејнери од секаков тип, користени и нови.

Секоја модификација или конверзија на контејнер во колиба е наша специјализација.

 

Сите клиенти за нас е лична работа. Со обучен кадар и долгогодишно искуство  ние сме подготвени да планираме да го изградиме и реализираме секој проект што ни е доделен.

 

ЕКО-ЗЕЛЕНА

ПРЕВОЗ

AEO-F
ТОВАР

ОСИГУРУВАЊЕ

БЕЗБЕДНОСТ

LOAD

100% Sustainability

Sedex

ISO 9001: 2008 година

ОЕО - Ф

Овластен 

економски оператор

ISO
bottom of page