top of page

Депо Ираклион Крит

Продавница - Изложба -  Магацин

Адреса

 

ХЕРАКЛИОН, Крит  

Φοινικιά

 

6946 33 17 30 - 6946 466 571

 

E-MAIL

sales@hct.gr

Подигни

Контакт телефони

Тел: 210 5575840

Факс: 210 5576563

Моб: 6946466571

6946 33 17 30

 

 

Успех! Пораката е примена.

bottom of page