top of page

Контејнери 

Ние ги избираме за вас најдобро користените

Безбеден водоотпорен и евтин

Сите контејнери се тестирани во одлична работна состојба.

Следниве трошоци вклучуваат ДДВ и не се вклучени  трошоци за транспорт.

Имаме контејнер нов и користен во одлична состојба, контејнерите ги менуваме според вашите потреби.

bottom of page