top of page

ВНАТРЕШНИ ДИМЕНЗИИ

 • Должина:   2275  мм
 • Ширина:     2106 година  мм
 • Висина:   2050 година  мм
  НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
 • Должина:  2438  мм
 • Ширина:   2200 година  мм
 • Висина:   2260  мм

 

ТЕЖИНА

 • Таре  : 800 кг
 • Максимална носивост  : 32900 кг
 • Максимална бруто тежина  : 4090  килограм
  3200 + ДДВ = 3968  ЕВРО

ДДВ и превоз не се вклучени.

Стандарден контејнер 2,5 М - 8'ft

€3.968,00Τιμή
Боја: Сино
  bottom of page