top of page

НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
6,1 x 2,45 x 2,9 m
ВНАТРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
5,9 x 2,35 x 2,69 m
Нова бела боја

4200 + ДДВ 24% = 5208  евра

Нов челичен контејнер со двојна врата од 20'ft - 6m висока коцка

€4.000,00Τιμή
Боја
  • Corten Steel Cargo Worthy Water Tight Tight Valid CSC 3400 + Контејнер за ДДВ водоотпорно складирање

bottom of page