top of page

Нов стандарден челичен контејнер од 20 метри со дополнителна двојна отворена странична врата со решетки

5500 + ДДВ

Нов стандарден отворен страничен контејнер 20'ft 6m

€7.440,00Τιμή
    bottom of page