top of page

Нова отворена страна од 20 метри со хидраулични врати

Двете страни на шест метри се отвораат  нагоре.

Подготвени за испорака

ДДВ и превоз не се вклучени.

Нова хидраулична коцка со отворена страна од 20 метри

€14.000,00Τιμή
    bottom of page