top of page
Ново со изолација, алуминиумска врата и прозорец Кујна, светла и клима уред.
6 x 2,35 x 2,65 m

Канцелариски контејнер од 20 стапки - 6 метри висока коцка

7.300,00 €Τιμή
    bottom of page