top of page

ВНАТРЕШНИ ДИМЕНЗИИ

 • Должина:   2721 мм
 • Ширина:     2334 мм
 • Висина:   2691  мм
  НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ
 • Должина:  2991 мм
 • Ширина:   2438 мм
 • Висина:   2891 мм

 

ТЕЖИНА

 • Таре  :  1300 кг
 • Максимална носивост  :  8860 кг
 • Максимална бруто тежина  :  10160 кг
  3800 + ДДВ = 4712  евра

Превозот не е вклучен.

3 M - 10'ft Стандарден контејнер

€5.952,00Τιμή
Боја: Сино
  bottom of page