top of page

Контејнер со висока коцка од 40 метри
Носач 2005-2008 година
PTI Проверете во ред

8500 + ДДВ 24% = 10540 евра
Вклучено ДДВ 24%.

Контејнер со висока коцка од 40'ft-12m

11.160,00 €Τιμή
  • Corten Steel Cargo Worthy Water Stight Valid CSC carrier reefer, одржување и контејнер за замрзнување Водоотпорно складирање
bottom of page