top of page

Контејнер 40 'Палета со висока коцка широка
4000 + ДДВ 24% = 4960  евра

Карго достоен

Вода Ветер Тесни

важечки CSC

Надворешни мерења

Должина: 12192 mm

Ширина:  2462 мм

Висина:   2896 мм

Внатрешни мерења

Должина:  12100 mm

Ширина:   2422 мм

Висина:   2695 мм

Вратата

Ширина:  2416 мм

Висина:  2585 мм

 

Капацитет:

30  ЕВРОПАЛЕТИ (80x120 cm)

25  ОК палети (100 x 120 cm)

Широк контејнер за палети од 12M - 40'висока коцка

€4.092,00Τιμή
Боја: Сино
    bottom of page