top of page

Контејнер 40 'High Cube 2003-2008

Вклучено е ДДВ 24%.
Од 3800 + ДДВ 24%

Карго достоен

Вода Ветер Тесни

важечки CSC

Внатрешни димензии

Мерка Должина Ширина Висина
Милиметри 12.032 2.350 2.700

12M - челичен контејнер со висока коцка од 40'

€2.700,00Τιμή
Боја
    bottom of page