top of page

45'ft Висока коцка палета широки челични контејнери
2000-2008 година
Карго достоен
Валиден CSC
Надворешни мерења
Должина:  13716 мм
Ширина:  2500 мм
Висина: 2896 mm

 

Внатрешни мерења

Должина:  13556 мм

Ширина:  2440 мм

Висина:  2695 мм

4000 + ДДВ = 4960  евра

Широка палета со коцка со висина од 45 стапки 13,6 метри

€4 960,00Τιμή
Боја
  • Corten Steel Cargo Worthy Water Tight Tight Valid CSC 2900-3000 + Контејнер за ДДВ Водоотпорно складирање

bottom of page