top of page

45'Челичен контејнер со висока коцка

3700  + ДДВ

 

Отворање на вратата

Мерка Ширина Висина
Милиметри 2.350 2.597

Внатрешна димензија

Мерка Должина Ширина Висина
Милиметри 13.556 2.352 2.700

45'Стандард за контејнер со висока коцка

€3.596,00Τιμή
    bottom of page