top of page

Стандарден контејнер од 20 метри
2002-2007 година  Жолта

Вклучено ДДВ 24%.

Превозот не е вклучен.

Подготвен за испорака до Аспропиргос и Инофита

Внатрешни димензии

  Должина Ширина Висина
Милиметри 5.900 2.352 2.395

2200 - 2300 + ДДВ 24%

Контејнер 6,1x2,5x2,6m Искористен

€1.860,00Τιμή
Боја
    bottom of page