top of page

Канцелариски контејнер со алуминиумска врата, алуминиумски прозорец 1x1m и внатрешна изолациона плоча 

+ Електрична инсталација + Клима уред + антимикробен санитарен под.

Вкупно 6000 + ДДВ = 7440 Евра

Канцелариски контејнер 6х2,5х2,6м

€7.440,00Τιμή
    bottom of page