top of page
Апликации
Сите видови ISO контејнери, контејнерски камиони, врати
Спецификација
еднократно, заптивка за заклучување на бариера за тешка должност
се користи за транспорт на стоки со висока вредност, за висока безбедносна заштита
применливо за испорака од две или три или повеќе страни
се состоеше од две тела на бравата, бравата и клучевите
Тело на бравата: 100% челична конструкција, полирано
внатрешна брава: изработена од бакар, бравата е заштитена со капа за да избега од 'рѓа и ерозија
три клучеви за секоја брава (потребни се достапни повеќе клучеви), секој од три клучеви е завршен
компјутер со висока прецизност
димензии на гредата: ширина: 40мм; дебелина: 8 мм
отвори за заклучување по избор (достапни за различен простор помеѓу цевките на вратата)
инсталација: поправете ги двете бариери на цевките на вратата на контејнерот/камионот, а потоа користете го
клуч за заклучување
сила на кршење: повеќе од 3,5 тони

Челична бариера заптивка

€124,00Τιμή
    bottom of page